Aluminium kozijnen in Ammerzoden

Kiest u voor een aluminium kozijn? Bij Belisol Den Bosch helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium kozijnen altijd vakkundig geplaatst door specialisten.

Nabij Ammerzoden vindt u Belisol Den Bosch

Huizenbezitters kiezen vaker voor aluminium kozijnen. Zij zijn gecharmeerd door de elegante uitstraling en robuuste kwaliteit.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Belisol Den Bosch geeft u drie redenen waarom een aluminium kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch ligt op korte rijafstand van Ammerzoden.

Bij Belisol Den Bosch vindt u een uitgebreide collectie aluminium kozijnen. De adviseurs streven ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Den Bosch iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Referenties

Bij Belisol Den Bosch hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en van onze aluminium kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Ammerzoden. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Den Bosch. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Den Bosch vinden. Of bekijk hier de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Den Bosch?

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Den Bosch. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.