Houten deur kopen in Ammerzoden

Een nieuwe houten deur nodig? Bij Belisol Den Bosch treft u in de showroom een groot assortiment houten deuren aan.

In de buurt van Ammerzoden vindt u Belisol Den Bosch

Een houten deur is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout verveelt nooit en is van alle tijden. Daarnaast hebben houten deuren een lange levensduur.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Den Bosch verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Den Bosch

In de contreien van Ammerzoden vindt u Belisol Den Bosch.

De showroom van deze vestiging biedt een grote keuze in houten deuren. Eigenaar Kees van de Klundert geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan 40 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Den Bosch is Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 073 503 08 00.

Referenties

Belisol Den Bosch vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Ammerzoden. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."
Wilvid uit Ammerzoden: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Meer weten over Belisol Den Bosch? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Den Bosch.

Komt u binnenkort bij Belisol Den Bosch langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Den Bosch maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!