Houten deuren in Ammerzoden

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Den Bosch helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

In de buurt van Ammerzoden vindt u Belisol Den Bosch

Houten deuren komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze naar smaak bewerkt en geverfd worden. Klassiek, modern of natuurlijk, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Houten deuren hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten deuren van Belisol Den Bosch.

  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Den Bosch

Op korte afstand van Ammerzoden vindt u de vestiging van Belisol in Den Bosch.

Deze vestiging heeft een fijne showroom met een groot aanbod houten deuren. De adviseurs geven u graag advies op maat. U kunt Belisol Den Bosch bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. Hier is men al meer dan 40 jaar brancheleider in de regio rondom Den Bosch. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 073 503 08 00. Onze experts helpen u graag verder!

Ervaringen van klanten

Belisol Den Bosch heeft houten deuren geplaatst bij meer dan duizend tevreden klanten. Hier leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Ammerzoden. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."
"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Den Bosch. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Den Bosch vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Komt u ook naar Belisol Den Bosch?

Komt u binnenkort bij Belisol Den Bosch langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Den Bosch maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!