Schuifpui in Ammerzoden

Een nieuwe schuifpui nodig? Bij Belisol Den Bosch treft u in de showroom een groot assortiment schuifpuien.

Vlakbij Ammerzoden vindt u Belisol Den Bosch

Schuifpuien hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De schuifpui geeft meerwaarde aan uw woning zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

De keuze voor een schuifpui is niet altijd even gemakkelijk. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een schuifpui van Belisol Den Bosch te kiezen.

  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.
  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch vindt u vlakbij Ammerzoden.

Deze showroom heeft een breed gamma van deuren, kozijnen en schuifpuien. Eigenaar Kees van de Klundert voorziet iedere klant van advies op maat. Wij hechten waarde aan maatwerk! Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Jagersheuvelstraat 2c, 's-Hertogenbosch. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 073 503 08 00.

Referenties

Belisol Den Bosch vroeg klanten hun ervaring te delen over de schuifpuien. Hieronder leest u een kleine selectie uit de honderden ervaringen.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Ammerzoden. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
Steven uit Den Bosch: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer informatie over Belisol Den Bosch vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde schuifpuien: .

Belisol Den Bosch nodigt u graag uit voor advies op maat.

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Den Bosch. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!