Houten kozijnen Beuningen

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Den Bosch. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Nabij Beuningen vindt u Belisol Den Bosch

Kiest u voor een houten kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Landelijk of industrieel? Klassiek of modern? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten kozijnen? Belisol Den Bosch verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch ligt op korte afstand van Beuningen.

Deze locatie heeft een assortiment deuren en houten kozijnen. De eigenaar, Kees van de Klundert, staat garant voor een optimale klantbeleving en begeleiding. Komt u binnenkort langs? Belisol Den Bosch is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Jagerheuvelstraat 2c in 's Hertogenbosch met voldoende gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Belisol Den Bosch heeft houten kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Beuningen op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Beuningen. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."

Meer ervaringen lezen over Belisol Den Bosch? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Kom naar Belisol Den Bosch.

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Kees van de Klundert van Belisol Den Bosch. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!