Aluminium kozijnen Oss

Aluminium is het materiaal bij uitstek voor grote raamoppervlakken. Denkt u erover aluminium kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Den Bosch geeft u graag advies in uw keuze.

In de buurt van Oss vindt u Belisol Den Bosch

Huizenbezitters kiezen vaker voor aluminium kozijnen. Zij zijn gecharmeerd door de elegante uitstraling en robuuste kwaliteit.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de aluminium kozijnen van Belisol Den Bosch de juiste keuze zijn.

  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch ligt op korte rijafstand van Oss.

De vestiging van Belisol in Den Bosch heeft een brede collectie aluminium kozijnen. De specialisten voorzien iedere klant van advies op maat. Bij ons is ieder project maatwerk. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Jagersheuvelstraat 2c, s-Hertogenbosch. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Belisol Den Bosch heeft aluminium kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

Dianca uit Oss: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Den Bosch. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Meer weten over de klantervaring over Belisol Den Bosch? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Den Bosch?

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Den Bosch. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!