Aluminium kozijnen in Vught

Een nieuw aluminium kozijn nodig? Bij Belisol Den Bosch treft u in de showroom een uitgebreid gamma aluminium kozijnen aan.

In de buurt van Vught vindt u Belisol Den Bosch

Huizenbezitters kiezen vaker voor aluminium kozijnen. Zij zijn gecharmeerd door de elegante uitstraling en robuuste kwaliteit.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium kozijn van Belisol Den Bosch de juiste keus is.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch ligt op korte afstand van Vught.

De verkopers van Belisol in Den Bosch helpen u graag met een persoonlijk adviesgesprek. De showroom van Belisol Den Bosch is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. De showroom heeft volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Den Bosch hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium kozijn van Belisol.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Vught. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Den Bosch. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Wilt u meer weten over de ervaringen met de aluminium kozijnen van Belisol Den Bosch? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Zien we u binnenkort bij Belisol Den Bosch?

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Den Bosch. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passend en persoonlijk adviesplan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, want ieder project is maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!