Houten kozijnen in Ammerzoden

Houten kozijnen geven sfeer en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De vakmensen van Belisol Den Bosch hebben uitgebreide kennis van houten kozijnen. De medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Nabij Ammerzoden vindt u Belisol Den Bosch

Houten kozijnen worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afrormosia of meranti? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten kozijnen van Belisol Den Bosch de juiste keuze zijn.

  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch vindt u in de omgeving van Ammerzoden.

In de showroom van Belisol Den Bosch vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar Kees van de Klundert streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Den Bosch bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Kees van de Klundert. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de houten kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Peter uit Ammerzoden: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."
"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Ammerzoden. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."

Op zoek naar meer ervaringen met de houten kozijnen van Belisol Den Bosch? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Den Bosch?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Den Bosch. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Den Bosch. Zij kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!