Houten kozijnen in Ammerzoden

Denkt u erover houten kozijnen te plaatsen? Belisol Den Bosch voorziet u graag vrijblijvend van een op maat gemaakt adviesgesprek.

Vlakbij Ammerzoden vindt u Belisol Den Bosch

Houten kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten kozijnen geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof kozijnen vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Den Bosch.

  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch vindt u in de omgeving van Ammerzoden.

In de showroom van Belisol Den Bosch helpt eigenaar Kees van de Klundert u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! Er is voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de vestiging is Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het nummer is 073 503 08 00.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een houten kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Den Bosch helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten kozijnen van Belisol.

"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Den Bosch. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."
"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Ammerzoden. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."

Op zoek naar meer ervaringen met de houten kozijnen van Belisol Den Bosch? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Den Bosch

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Den Bosch. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!