Aluminium kozijnen in Beuningen

Denkt u erover een aluminium kozijn te plaatsen? Belisol Den Bosch is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw huis past.

Vlakbij Beuningen vindt u Belisol Den Bosch

Aluminium is een veelgebruikte metaalsoort. Ondanks het lichte gewicht is aluminium stevig en robuust. Daardoor is het de ideale materiaalsoort voor kozijnen.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Den Bosch.

  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch ligt op korte rijafstand van Beuningen.

De vestiging van Belisol in Den Bosch heeft een brede collectie aluminium kozijnen. De specialisten voorzien iedere klant van advies op maat. Bij ons is ieder project maatwerk. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Jagerheuvelstraat 2c, 's Hertogenbosch. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 073 503 08 00.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Den Bosch. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Den Bosch. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
Steven uit Den Bosch: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Den Bosch beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium kozijnen.

Belisol Den Bosch verwelkomt u graag in de showroom.

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Den Bosch. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passend en persoonlijk adviesplan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, want ieder project is maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!