Aluminium kozijnen in Beuningen

Aluminium kozijnen zijn erg populair. Belisol Den Bosch is expert in aluminium kozijnen. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment kozijnen toont.

Nabij Beuningen vindt u Belisol Den Bosch

Aluminium kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Aluminium kozijnen zijn robuust en geven een industriële sfeer aan uw woning, waar houten kozijnen meer warmte uitstralen.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Den Bosch.

  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch ligt vlakbij Beuningen.

Bij Belisol Den Bosch vindt u een uitgebreide collectie aluminium kozijnen. De adviseurs streven ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Den Bosch iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Jagerheuvelstraat 2c in 's Hertogenbosch. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Belisol in Den Bosch heeft jarenlange ervaring met het vakkundig plaatsen van aluminium kozijnen. Stuk voor stuk gezet door experts. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de kozijnen van Belisol.

"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Den Bosch. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Beuningen. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Den Bosch beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium kozijnen.

Neem een kijkje bij Belisol Den Bosch.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Den Bosch. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!