Houten deur kopen in Beuningen

Denkt u erover een houten deur te vervangen of te plaatsen? Belisol Den Bosch is expert in alle type deuren en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw woning past.

In de buurt van Beuningen vindt u Belisol Den Bosch

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Den Bosch.

  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch ligt op korte rijafstand van Beuningen.

Belisol in Den Bosch is eenvoudig aan te rijden. De showroom heeft een uitgebreide collectie houten deuren. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Belisol Den Bosch is al meer dan 40 jaar vakspecialist. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Jagerheuvelstraat 2c in 's Hertogenbosch. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Referenties

Belisol Den Bosch heeft reeds duizenden klanten voorzien van houten deuren. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

Dennis uit Den Bosch: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."
"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Beuningen. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol houten deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Den Bosch?

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, maken we advies op maat. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Den Bosch. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.