Kunststof kozijnen in Beuningen

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof kozijnen heen. Belisol Den Bosch is specialist in kozijnen. Wij plaatsen iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Vlakbij Beuningen vindt u Belisol Den Bosch

De mogelijkheden van een kunststof kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Den Bosch de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.
  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch ligt op korte afstand van Beuningen.

Belisol Den Bosch heeft een uitgebreid gamma showmodellen. Eigenaar Kees van de Klundert streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Den Bosch bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op Jagerheuvelstraat 2c in 's Hertogenbosch. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Kees van de Klundert. Het nummer is 073 503 08 00.

Referenties

Belisol Den Bosch plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen. Wij vroegen klanten hun ervaring met ons te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

Antoinette uit Beuningen: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Beuningen. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Meer ervaringen over Belisol Den Bosch vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u recensies van recent opgeleverde kozijnen .

Kom langs in de showroom van Belisol Den Bosch.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Den Bosch. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vakmanschap staat bij ons voorop. Hopelijk tot snel!