Kunststof kozijn kopen in Beuningen

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Den Bosch. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

In de buurt van Beuningen vindt u Belisol Den Bosch

Kunststof kozijnen komen in veel verschillende vormen, maten en diktes. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof kozijn dat aan uw wensen voldoet.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te kiezen. Belisol Den Bosch vertelt u graag meer over de voordelen van kunststof.

  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Den Bosch

In de contreien van Beuningen vindt u de locatie van Belisol Den Bosch.

Belisol Den Bosch heeft een uitgebreid gamma showmodellen. Eigenaar Kees van de Klundert streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Den Bosch bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op Jagerheuvelstraat 2c in 's Hertogenbosch. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Kees van de Klundert. Het nummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Belisol Den Bosch plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen. Wij vroegen klanten hun ervaring met ons te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

Christien uit Beuningen: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
Antoinette uit Beuningen: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"

Meer ervaringen over Belisol Den Bosch vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u recensies van recent opgeleverde kozijnen .

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Den Bosch

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Den Bosch. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Wellicht tot snel!