Aluminium kozijn kopen in Malden

Aluminium kozijnen hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De kozijnen van Belisol Den Bosch worden uitsluitend geplaatst door gecertificeerde vakmensen.

Nabij Malden vindt u Belisol Den Bosch

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de aluminium kozijnen van Belisol Den Bosch de juiste keuze zijn.

  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch ligt vlakbij Malden.

Bij Belisol Den Bosch vindt u een uitgebreide collectie aluminium kozijnen. De adviseurs streven ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Den Bosch iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Jagersheuvelstraat 2c in s-Hertogenbosch. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Belisol Den Bosch heeft aluminium kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Den Bosch. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Malden. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Meer informatie over Belisol Den Bosch vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde aluminium kozijnen: .

Neem een kijkje bij Belisol Den Bosch.

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Den Bosch. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.