Houten deuren in Malden

Een nieuwe houten deur nodig? Bij Belisol Den Bosch treft u in de showroom een groot assortiment houten deuren aan.

Vlakbij Malden vindt u Belisol Den Bosch

Een houten deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel vormen en is makkelijk te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een houten deur van Belisol Den Bosch de juiste keus is.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Den Bosch

In de contreien van Malden vindt u Belisol Den Bosch.

De showroom van Belisol Den Bosch heeft een groot assortiment houten deuren en kozijnen. De verkopers staan garant voor een optimale klantbeleving. Komt u binnenkort langs? Wij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in de branche. Belisol Den Bosch is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Jagersheuvelstraat 2c in s-Hertogenbosch met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 073 503 08 00 om in contact te komen met één van de medewerkers.

Referenties

Bij Belisol Den Bosch hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Den Bosch de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"
"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Malden. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."

Wilt u meer weten over Belisol Den Bosch? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Den Bosch.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Den Bosch. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!