Kunststof deuren Malden

Tegenwoordig zijn kunststof deuren de maat. Ze zijn makkelijk te plaatsen én te onderhouden. Denkt u erover nieuwe deuren te plaatsen? Belisol Den Bosch voorziet u graag van een gedegen advies.

Nabij Malden vindt u Belisol Den Bosch

Huizenbezitters kiezen al geruime tijd massaal voor kunststof deuren. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid en het gemak van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Twijfelt u nog over de keuze voor een kunststof deur? Wellicht dat de volgende 3 voordelen van kunststof deuren van Belisol Den Bosch u kunnen overtuigen.

  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Den Bosch

Vlakbij Malden vindt u Belisol Den Bosch.

Eigenaar Kees van de Klundert geeft u graag een rondleiding door de uitgebreide showroom van Belisol Den Bosch, waar u een groot assortiment van kunststof deuren vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is Jagersheuvelstraat 2c in s-Hertogenbosch. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor kunststof deuren van Belisol? Deze worden uitsluitend geïnstalleerd door onze eigen geregistreerde vakmensen. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Antoinette uit Den Bosch: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Malden. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Meer ervaringen over Belisol Den Bosch vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde deuren: .

Kom langs bij Belisol Den Bosch

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Den Bosch. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!