Houten kozijnen in Malden

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Den Bosch. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Vlakbij Malden vindt u Belisol Den Bosch

Houten kozijnen zijn, ná kunststof kozijnen, de meest populaire en meest geplaatste kozijnen in Nederland. De prijs van houten kozijnen verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een houten kozijn van Belisol Den Bosch de ideale oplossing is:

  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.

Belisol Den Bosch

In de omgeving van Malden vindt u de locatie van Belisol Den Bosch.

Deze vestiging heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Kees van de Klundert voorziet iedere klant van advies op maat. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de exacte openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: Jagersheuvelstraat 2c, s-Hertogenbosch. Belisol Den Bosch heeft volop parkeermogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 073 503 08 00.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een houten kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Den Bosch helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten kozijnen van Belisol.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Malden op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Malden. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Den Bosch? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Den Bosch?

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Den Bosch. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!