Aluminium deuren in Oss

Aluminium deuren hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Den Bosch heeft een grote showroom en kennis van alle typen aluminium deuren. De experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Nabij Oss vindt u Belisol Den Bosch

Kiest u voor een aluminium deur? Dan zijn er volop mogelijkheden. Aluminium komt in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium deur van Belisol Den Bosch een slimme zet is.

  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: het materiaal splijt niet, waardoor het vuil zich niet kan opstapelen.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de deur een andere kleur te geven dan de buitenkant.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch ligt vlakbij Oss.

De verkopers van Belisol Den Bosch vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van aluminium deuren. Belisol is al meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Jagersheuvelstraat 2c in s-Hertogenbosch. U kunt er ook voor kiezen telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Den Bosch hechten we waarde aan wat klanten van ons vinden. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium van Belisol.

"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Oss. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Wilt u meer weten over Belisol Den Bosch? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium deuren.

Komt u ook naar Belisol Den Bosch?

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Kees van de Klundert van Belisol Den Bosch. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!