Houten kozijnen Oss

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Den Bosch plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

In de buurt van Oss vindt u Belisol Den Bosch

Houten kozijnen zijn, ná kunststof kozijnen, de meest populaire en meest geplaatste kozijnen in Nederland. De prijs van houten kozijnen verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Twijfelt u over de keuze voor houten kozijnen? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten kozijnen van Belisol Den Bosch u kunnen overhalen.

  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch vindt u in de omgeving van Oss.

Deze vestiging heeft een mooie showroom met een klein aanbod houten kozijnen. Eigenaar Kees van de Klundert geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Den Bosch bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Jagersheuvelstraat 2c in s-Hertogenbosch. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een belangrijke vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 073 503 08 00. Eén van de experts helpt u graag verder.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Oss op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Oss. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Den Bosch? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten kozijnen.

Kom naar Belisol Den Bosch.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Den Bosch. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. We heten u van harte welkom!