Houten deur kopen in Oss

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Den Bosch helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Nabij Oss vindt u Belisol Den Bosch

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten deuren zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een deur die past.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Den Bosch.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch ligt op korte rijafstand van Oss.

De specialisten van Belisol Den Bosch vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Jagersheuvelstraat 2c in s-Hertogenbosch. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Den Bosch hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een houten deur van Belisol.

"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Oss. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."
Wilvid uit Oss: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Meer weten over Belisol Den Bosch? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Belisol Den Bosch verwelkomt u graag in de showroom.

Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Den Bosch. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passende oplossing. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!