Houten deuren Vught

Houten deuren hebben een warme uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Den Bosch heeft een uitgebreide showroom en kennis van houten deuren. De adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vlakbij Vught vindt u Belisol Den Bosch

Huizenbezitters kiezen vaker voor houten deuren. Ze zijn gecharmeerd van de natuurlijke uitstraling van houten deuren. Hout geeft een woning extra sfeer.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Den Bosch verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch vindt u vlakbij Vught.

Belisol in Den Bosch is eenvoudig aan te rijden. De showroom heeft een uitgebreide collectie houten deuren. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Belisol Den Bosch is al meer dan 40 jaar vakspecialist. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Den Bosch hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."
"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Vught. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Den Bosch vinden. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Den Bosch?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Den Bosch. Of vraag direct online een brochure aan. Onze verkopers kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!