Houten deuren Vught

Denkt u erover houten deuren te plaatsen? Belisol Den Bosch helpt u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Vlakbij Vught vindt u Belisol Den Bosch

Een houten deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel vormen en is makkelijk te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Belisol Den Bosch geeft u drie redenen waarom een houten deur de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.
  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch vindt u vlakbij Vught.

De showroom van deze vestiging biedt een grote keuze in houten deuren. Eigenaar Kees van de Klundert geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan 40 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Den Bosch is Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Den Bosch? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Vught. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."
"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Vught. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol houten deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Den Bosch.

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Wij vinden maatwerk en begeleiding belangrijk. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de experts van Belisol Den Bosch. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!