Kunststof deur kopen in Vught

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor deuren. Denkt u erover kunststof deuren aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Den Bosch geeft u graag advies.

In de buurt van Vught vindt u Belisol Den Bosch

Kunststof deuren zijn gemaakt van pvc, een stevig materiaal. Esthetisch, technisch en qua isolatiewaarde zit u bij Belisol meer dan goed, dat is onze garantie.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Kunststof deuren hebben veel voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de deuren van Belisol Den Bosch.

  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch vindt u in de buurt van Vught.

Eigenaar Kees van de Klundert geeft u graag een rondleiding door de uitgebreide showroom van Belisol Den Bosch, waar u een groot assortiment van kunststof deuren vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof deuren van Belisol Den Bosch. Een aantal recente ervaringen:

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Vught. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Vught op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer ervaringen lezen over Belisol Den Bosch? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Den Bosch?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Den Bosch. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies op maat. Wellicht tot snel!