Houten kozijn kopen in Vught

Kiest u voor een hardhouten kozijn? Bij Belisol Den Bosch helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden de kozijnen altijd geplaatst door vakexperts.

Nabij Vught vindt u Belisol Den Bosch

Een houten kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben houten kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

De keuze voor een kozijn is geen eenvoudige. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een houten kozijn van Belisol Den Bosch te kiezen.

  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch ligt op korte afstand van Vught.

Deze vestiging heeft een mooie showroom met een klein aanbod houten kozijnen. Eigenaar Kees van de Klundert geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Den Bosch bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een belangrijke vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 073 503 08 00. Eén van de experts helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Den Bosch hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Vught. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Vught op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Den Bosch? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Den Bosch?

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Den Bosch. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. We heten u van harte welkom!