Aluminium kozijnen in Milsbeek

De keuze voor een aluminium kozijn van Belisol Den Bosch is een verstandige keus. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

Vlakbij Milsbeek vindt u Belisol Den Bosch

Aluminium kozijnen winnen aan terrein. Deze kozijnen zijn inmiddels één van de populairste en meest geplaatste type kozijnen in Nederland.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Den Bosch.

  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch ligt op korte rijafstand van Milsbeek.

De adviseurs van Belisol Den Bosch vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van aluminium kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. Deze showroom heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips en tricks kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Honderden tevreden klanten kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Den Bosch. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Den Bosch. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
Dianca uit Milsbeek: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen op Belisol.nl.

Zien we u binnenkort bij Belisol Den Bosch?

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de vakmensen van Belisol Den Bosch. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!