Kunststof kozijnen Milsbeek

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Den Bosch. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

Vlakbij Milsbeek vindt u Belisol Den Bosch

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van pvc en dienen voornamelijk als vervanging voor versleten houten kozijnen. Het voordeel is dat deze vele malen makkelijker zijn te onderhouden dan de houten varianten.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Daarom verzamelden we voor u drie redenen om voor de kunststof kozijnen van Belisol Den Bosch te kiezen.

  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Den Bosch

Nabij Milsbeek vindt u de locatie van Belisol Den Bosch.

Belisol Den Bosch heeft een uitgebreide en moderne showroom, waar eigenaar Kees van de Klundert alles in goede banen leidt. De showroom van Belisol Den Bosch is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Belisol Den Bosch heeft reeds duizenden klanten voorzien van kunststof kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten naar hun ervaring. Hier leest u een aantal recente beoordelingen.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Milsbeek. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Milsbeek. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Den Bosch? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de recensies van onlangs opgeleverde kunststof kozijnen.

Kom naar Belisol Den Bosch.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Den Bosch. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!