Schuifpui Milsbeek

Een nieuwe schuifpui nodig? Bij Belisol Den Bosch treft u in de showroom een groot assortiment schuifpuien.

In de buurt van Milsbeek vindt u Belisol Den Bosch

De schuifpui is al jaren geliefd bij gezinnen. Wij garanderen een optimale plaatsing en werken uitsluitend samen met vakmensen.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

De schuifpui heeft aanzienlijk veel voordelen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de schuifpui van Belisol Den Bosch.

  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.
  • Wilt u uw huis een meerwaarde geven? Kies dan zeker voor een schuifpui, deze zorgt voor een stijging in de huizenwaarde.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch vindt u vlakbij Milsbeek.

Deze vestiging heeft een ruim opgezette showroom met een groot aanbod schuifpuien. Eigenaar Kees van de Klundert geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Den Bosch bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 073 503 08 00. De experts van Belisol helpen u graag verder!

Ervaringen van klanten

Honderden klanten kiezen dagelijks voor de service van Belisol Den Bosch. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

Dianca uit Milsbeek: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Milsbeek. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Wilt u meer weten over de ervaringen met Belisol Den Bosch? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Belisol Den Bosch heet u van harte welkom.

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Den Bosch. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!