Houten kozijnen in Milsbeek

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Den Bosch plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Nabij Milsbeek vindt u Belisol Den Bosch

Een houten kozijnen is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel soorten en is eenvoudig te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

De keuze voor een kozijn is geen eenvoudige. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een houten kozijn van Belisol Den Bosch te kiezen.

  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Den Bosch

De locatie van Belisol Den Bosch vindt u in de omgeving van Milsbeek.

In de showroom van Belisol Den Bosch helpt eigenaar Kees van de Klundert u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! Er is voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de vestiging is Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het nummer is 073 503 08 00.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor houten kozijnen van Belisol Den Bosch. Een aantal recente ervaringen:

"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Milsbeek. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."
"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Milsbeek. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."

Meer ervaringen lezen over Belisol Den Bosch? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de showroom van Belisol Den Bosch?

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Den Bosch. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!