Kunststof deuren Milsbeek

Een nieuwe kunststof deur nodig? Bij Belisol Den Bosch treft u in de showroom tientallen kunststof deuren aan.

Vlakbij Milsbeek vindt u Belisol Den Bosch

Kunststof deuren worden tegenwoordig vele malen vaker geplaatst dan houten deuren. Laat u zich voor aankoop eerst goed informeren over het type deur dat bij u past.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Kent u de voordelen van kunststof deuren al? Belisol Den Bosch verzamelde voor u de drie voornaamste voordelen.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Den Bosch

Belisol Den Bosch vindt u in de buurt van Milsbeek.

Eigenaar Kees van de Klundert geeft u graag een rondleiding door de uitgebreide showroom van Belisol Den Bosch, waar u een groot assortiment van kunststof deuren vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is Jagersheuvelstraat 2c in 's-Hertogenbosch. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 073 503 08 00.

Referenties

Belisol Den Bosch heeft reeds duizenden klanten voorzien van professioneel geplaatste kunststof deuren. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring. Hier leest u een aantal recente beoordelingen.

Karin uit Milsbeek: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Milsbeek. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Op zoek naar meer ervaringen? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Den Bosch

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Den Bosch. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Maatwerk is waar Belisol in uitblinkt! Hopelijk tot snel!